BK Næstved til Foreningernes Dag 2023

Kære Alle

Foreningernes dag finder sted Lørdag d. 2. September 2023 fra klokken 11:00 – 15:00 i Rådmandshaven I Næstved. Bowlingklubben Næstved vil være på stand nummer 66 helt nede ved Susåen.

Vi starter klokken 9:30 med at sætte standen op, som først må pakkes ned igen klokken 15:00 og vi håber vi ser så mange af jer som muligt til at komme og støtte op og vise sporten frem. Man behøver ikke være der hele dagen, men kom endelig forbi et par timer og sig hej!

Vi får den mobile bowlingnbane sat op som sidste år, den var en stor success blandt både de unge og de voksne. Vi kunne godt bruge noget hjælp til opsætningen af pavillion, bowlingbane, beach flag og lidt indretning så der ser pænt og indbydene ud.

Sidste år havde vi vores egen bowlingtasker med kugler og sko i med, og Sofie og Niela havde taget alle deres medaljer med som blev hængt op i pavillonen og deres bowling kegler, Folk var meget overraskede over at man kunne få forskellige bowlingkugler og især over at vi ikke bowlede i hus sko. Vi havde også fået lidt bowling reklame-brochure af Ulrik, som vi havde klisteret på vores store klapsammen bord. Til stor interesse for flere. Vi delte selvfølgelig også flittig ud af vores egne brochure og slikpinde til alle børnene der prøvede vores bowlingbane.

Hvis du kunne tænke dig at hjælpe, så skriv det til Lizette så finder hun hurtig på noget du kan hjælpe med 😊 enten på Facebook eller på ungdomsleder_bkn@hotmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner