Ungdomshold

Bowling Klubben Næstved’s ungdomsafdeling er for alle under 18år.
Vores ungdomsatleter træner sammen på kryds og tværs af deres aldre og niveauer, for at styrke det sociale og for at lære fra hinanden. Vi har atleter der bowler for hyggens og samværets skyld, samt atleter der tager til turneringer og stævner.

Ungdomslederen og træner teamet arbejde for at hjælpe og forbedre vores unge atleter. Men stadigvæk med vægt på, at det SKAL være sjovt at bowle, da vi mener glade bowlere vælter flere kegler.

Ungdommen træner hver torsdag, Kl. 16.00 – 17.30 dog ikke i skolernes ferie og på helligdage.

Kom gerne 15.30, så der er tid til at finde/skifte sko og tage sin klubtrøje på og finde sine kugler frem, hvis du er ny så giv undertegnede en mail før du kommer.

HUSK:

  • Man SKAL altid bære sin klubtrøje til træning.
  • Man får en klubtrøje når man er meldt ind.

AFBUD:
Husk at melde afbud til ungdomslederen, hvis du bliver forhindret i at komme til en træning.

PRØVETIME:
Man kan få 4 gratis prøvetimer. Husk at maile til ungdomslederen, og aftale hvornår din første prøvetime skal være. Det er vigtigt at have en aftale på plads, så vi kan have baner nok klar. Der ville være sko og kugler du kan låne.

Har du fået lyst til at prøve at spille bowling i klub? så send endelig på mail til ungdomsleder Lizette Frederiksen på mail: ungdomsleder_bkn@hotmail.com

Det er muligt at søge støtte til kontingent + udstyr gennem Broen Næstved

For sæson 2023/2024, har vi 1 turneringshold, et Juniorhold, som tager ud og spiller turneringer mod andre ungdomshold i gennemsnit 1-2 gange om måneden. Nogle af vores ungdomspiller deltager også, i Ranking stævner, DBwF Landsdelsmesterskab Øst Ungdom Single/Double, FBM for Ungdom Single/double og i Eorupean Bowling tour youth.

I de seneste sæsoner har vores dygtige ungdomsatleter hjemført medaljer ved både holdturneringerne, Ranking stævner, DBwF Landsdelsmesterskab Øst Ungdom. men vigtigst at alt, så blev det til en masse dejlige oplevelser for spillere og ledere på vores ture til kampe, stævner og mesterskaber. Og så blev en af vores ungdomsatleter indstillet til DBwf ungdoms Fairplay pris.

Stævner, kampe og mesterskaber:

Datoer for:

 

Holdturneringerne: https://bowlingportalen.dk/DBwF/HoldTurnering/Stilling/#3,22023,14370,2007,2003,95603,,2699,

DBwf mesterskaberne: https://bowlingsport.dk/aktivitetsplan-23-24/

Ranking stævnerne: https://bowlingsport.dk/home/aktivitetsplan/ungdomsranking/

EBT: https://europeanbowling.sport/ebt-youth-2324/

Du kan altid følge med her på vores hjemmeside, eller på vores åbne FB side Bowling Klubben Næstved. Vi har også en lukket FB side kun for vores medlemmer.

Class Time Table

Dag Time Trainer
Thursday 16:00 - 17:30 Morten Poulsen
WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner