BK Næstved deltager i Køge Youth Masters

BK Næstved havde i år 3 spillere med til Køge Youth Masters 2023 som blev afholdt i Ravnsborghallen i weekenden. Lucas Andreasen, Niela Andreasen og Sofie Paepke Knudsen.

Lucas stillede op i kategorien Singles Mix (hvor drenge og piger spiller mod hinanden) 18-25 år. Det var en svær og dygtig kategori, og med mange tilmeldte var der også masser af press da kun de 16 bedste gik videre. Lucas spillede 2 starter med resultater på henholdsvis 859 og 947, der gav en placering som nummer 39.

Niela og Sofie stillede begge op i Singles Girls, som var et samlet felt i alderen 12-17år. Det var en svær kategori med mange dygtige spillere og kun de 8 bedste gik videre til finalespillet.

Niela og Sofie spillede begge to starter på dagen. Niela med 887 og 870 og Sofie med 792 og 781 som rakte til henholdsvis en 28. plads og en 31. plads. Det var et svært felt når keglefaldet på det 8 bedste lå imellem 1151 – 1252 kegler.

Der var selvfølgelig en smule skuffelse at finde hos både Sofie og Niela, da sammenslutningen af juniorer og ynglinge gjorde det svært at konkurrere om de bedste pladser. Men det var dejligt at se, alle de gode bekendtskaber de får til sådanne stævner og de glæder sig meget til næste år, hvor de ikke længere er de mindste i deres kategori.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner